Ik ben moeder van Oscar (2007) en Lily (2010) en partner van Eric van Balen. Wij wonen samen in Groningen. Ik werk als cliëntvertegenwoordigster bij het Rob Giel Onderzoekscentrum van het UMCG in het netwerk Psychotische Stoornissen. Ik maak websites en schrijf blogs over mijn ervaringen met psychose, depressie, manie en PTSS. En ben ambassadeur van Stichting Steunt-je

 “Ha Suzan, Heel veel dank voor al het werk dat je hebt gedaan de afgelopen jaren! Door jou zijn er zeker ogen geopend en hebben ervaringsdeskundigen een belangrijke rol gekregen! ”

Namens het VR team

Mijn vaardigheden

Ik schrijf ben Hydroloog, schrijf blogs, maak websites, schrijf een boek over mijn ervaringen en ben ervaringsdeskundige in de GGZ, geef presentaties en gastcolleges over mijn psychische aandoening.

Mijn opleidingen

 

2022

Cursus website bouwen in WordPress

2021

Cursus Bloggen I Online Sabine Boogaard

2017​

Cursus clientvertegenwoordiging binnen onderzoek I RGOc

1998 – 2001

Fysische Geografie | Universiteit Utrecht

1994 – 1998

Land, Water en Milieubeheer | Hogeschool Larenstein